Nyheter

Måndag 29 januari 2022

Nyheter och notiser

hundbäddar
Snygga och sköna hundbäddar

Nu är vi på gång igen och kavlar upp armarna och tar nu tag. Jag, Tomas och Pia hade en supertrevlig helg med planering och funderingar på hur vi ska utveckla Klintewebben med tiden och för framtiden. Helgen spenderas i Tomas hus med trevlig mat och gott vin och långa och djupa samtal om vad vi ska göra bättre och mer av. 
På förmiddagen gick vi en lång hundpromenad med Pias söta labrador som heter Laban som verkligen älskade att komma ut i naturen. Det märks tydligt att hundar precis som vi människor älskar våren och har längtar efter ljumna vindar och vårsolen – och inte minst att naturen spricker upp i gröna fräscha färger. 

Efter en skön promenad så hittade vi en perfekt glänta där vi bredde ut våra filtar och slog oss ner för en välförtjänt fika och ett hundben till Laban.

 

Ny hundbädd för Laban

Väl hemma var det dags att sätta igång med kvällens middag, grillat med rotfrukter i ungen och Tomas satt genast igång med att marinera köttet och därefter tända grillen. Någon timme senare var vi alla mätta och belåtna. Dags härliga promenad gjorde sitt och vi var alla lite trötta och kände att kaffe och efterrätten kunde vi spara till imorgon. Men tröttast av alla var nog faktiskt Laban som redan hade somnat skönt. Inte konstigt kanske då Pia dagen innan hade hämtat ut två stycken riktigt snygga hundbäddar på posten som Laban hade fått samma dag. Vi blev alla genast sugna på att själva gå och krypa ner och lägga oss när vi såg hur skönt det såg ut när han sov i den nya hundsängen. Sagt och gjort, släckte alla ljusen och sedan sa vi godnatt och gick och la oss och bestämde samtidigt att imorgon tar vi nya tag med nya planer.

Aktuellt

Uppdatering av hela Klintewebben pågår!

Måndag den 16 november kl 19.00 hade vi idémöte i Hamnkyrkan, Klintehamn.

DÅ TOG VI FRAM IDÉER OM HUR VI BÄST SKA JOBBA FÖR VÅRT OMRÅDES, KLINTETRAKTENS, UTVECKLING.
PÅ VÅR EGEN HEMSIDA KLINTETRAKTEN.SE REDOVISAR VILKA IDÉER SOM VI FICK FRAM. VI KOMMER FORTLÖPANDE ATT UPPDATERA DEN INFORMATIONEN.

Klicka här så kan du läsa direkt våra idéer, som nu förstås ska bearbetas vidare.

Evenemang sommaren 2015!